חלי סכיזופרניה בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/04/2010 | 10:01 | מאת: א

שלום, אחותי חולה במחלת הסכיזופרניה וכרגע היא בהריון האים מותר לה להשתמש בכדורים? איך כדאי לשכנע אותה לקחת את הכדור במידה ומותר? אשמח לקבל כמה שיותר מידע בנושא,כמו איך שאר המשפחה צריכים להיתנהג עם החולה במחלה?

01/05/2010 | 06:55 | מאת: צביה רן

שלום לך, אם הרופא של אחותך רשם לך תרופות, עליה לקחת אותן. יש תרופות שמתאימות להילקח גם בהריון ואם הרופא המליץ עליהן עליה לקחת אותן. האם היא לקחה תרופות על בסיס יומי לפני ההריון? מה שאת יכולה לעשות זה קודם כל לאהוב אותה ולעודד אותה בקשר לעצמה ולהריון ולהמליץ לה לדאוג לעצמה ולעובר ע"י לקיחת התרופות שלה. בהצלחה לך ולאחותך צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה