חרדה מהלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/04/2010 | 08:30 | מאת: עדי שכנוביץ

עברתי 2 לידות תקינות הראשונה ארוכה והשנייה מאוד קשה ללא אפידורל והיה לי מאוד קשה העבר שלי לא ורוד עם בתי חולים אני סובלת מדיאביטיס אינסיפידוס ותת פעילות של בלוטת התריס וראיתי מספיק רופאים בחיי מה עושים כל בדיקה אני בלחץ?

19/04/2010 | 07:26 | מאת: צביה רן

שלום עדי, עצות בהתכתבות להפחתת חרדה, הן לא בדיוק מעשיות. טיפול בחרדות דורש טיפול. לגבי הבדיקות, אפשר לקחת רסקיו רמדי, תערובת של 5 תמציות באך, וזה בטוח לגמרי לשימוש גם בהריון. ניתן לקנות בכל חנות טבע או בית מרקחת. לגבי החרדות, אשמח לעזור. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה