פחד מהריון.

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/04/2010 | 22:08 | מאת: לימור

שלום לכם ולכל האורחים בפורוםזה,אני ממש שמחה לדעת שישנו פורום כזה ו...אני חדשה ואשמח להיצטרף. ככה:אני בת 31 נשואה 10 שנים(נישאתי בגיל צעיר יחסית) וכשנה לאחר נישואיי גילו לי בעיית פוריות. לאחר 7 שנות נישואים וטיפולי הפריות קשות ומייגעות שמלוות אף בהמון הפלות ואובדן נולד לנו ילד מקסים.כיום הוא בן 3 ואנו נורא רוצים להרחיב את המישפחה ואף הילד רוצה זאת הוא יצר לעצמו"אחות דמיונית". הבעייה העיקרית היא בי בזמן הריוני הייתי מאושפזת 8 חודשים!!!!!!בסיכון גבוה עם התפתחויות יומיומיות ונתק מוחלט מהמשפחה למרות שהיו ביקורים יומיומיים.כמה שאספר לעולם לא אוכל להעביר ליד את מה שרק הלב יכול להרגיש ולחוש ההריון שלו היה ממש כמו מחלה כל יום התפתחות וסיכון חדש ולחיות באי הידיעה 9 חודשים. לחזור לטיפולים אינני מפחדת כלל למרות אי הנעימות מהזריקות וכל היתר,אני נורא חוששת מההריון אפילו שכולם משכנעים ואומרים שלא מחייב שיהיה אותו הדבר אך אותי זה לא מצליח להרגיע אני תמיד חושבת מה יקרה אם חלילה שוב אהיה מאושפזת תקופה כ"כ ארוכה יש לי ילד בבית זה לא כמו בעל לבדו!!!! אנא עיזרו לי להתגבר על הפחד כיוון שאני כן רוצה עוד ילדים בעיקר בנות חחח.תודה וסליחה על האורך(בכל זאת קשה לקצר 9 חודשים)

16/04/2010 | 07:36 | מאת: צביה רן

לימר יקרה, החששות שלך מאד מובנים. פורום כזה לא יכול לעזור לך להתגבר על הפחדים, בשביל זה רצוי להגיע למטפל מוסמך, כדי לטפל במטען הרגשי שנמצא בזכרונות. ממליצה לך מאד לקרא את הספר "המסע" מאת ברנדון בייס, ותוכלי להודיע לי אם את רוצה לעבור התנסות כזו. וכמו שאומרים לך, וזה מאד נכון, הריון אחד לא דומה לאחר. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך המסע היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה