פחד וחרדה מלידה שנייה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

21/03/2010 | 18:54 | מאת: נגה

שלום רב, אני בשבוע 27 להריון שני ומלאת חרדות ופחד מהלידה. הלידה הראשונה לפני חמש שנים הייתה טרואמטית עבורי. ההריון היה נפלא וקל והלידה לא פשוטה- אחרי שעות ארוכות של צירים, בוצע חתך ובמהלך התפירה- תפרו לי גם עצב בנרתיק. הכאב היה עצום ומתמשך. עד האיבחון הסופי עברו כמעט שלושה חודשים בהם חוויתי כאב בל יתואר- למותר לציין שאחרי תלונות מתמשכות שלי ניתנה לי ההרגשה שאני לא בסדר... הכאב הזה גרם לקושי רב בתחיל האמהות- ההנקה הייתה קשה (לא יכלתי לשבת בנוחיות וכל תנועה קטנה גרמה לי לכאב רב ובקיצור טרואמה שהפכה היום לפחד וחרדה ממשים. הפחד שלי מכאב ומחתך הוא עצום. איך להתגבר? מודה מראש!

22/03/2010 | 07:20 | מאת: צביה רן

נגה יקרה, אצל הרבה מאד נשים חווית הלידה הראשונה משפיעה על השניה. רצוי מאד לעבור טיפול לניקוי הטראומה, וזה בהחלט ניתן לעשות במספר מועט ביותר של מפגשים. רצוי שלא תתעלמי ממה שאת חו?ו?ה. אשמח לעזור אם תפני אלי. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה מטפלת בתהליך "המסע" עפ"י ברנדון בייס http://www.heal-la.co.il 08-9263369

24/03/2010 | 18:34 | מאת: נגה

אבל כיוון שאני לא חיה בארץ- אני לא רואה איך אני יכולה להיות מטופלת שלך... ושנית- תודה רבה!

16/04/2010 | 03:01 | מאת: שושי

איך הצלחת להיכנס שוב להריון? אני עברתי לידה קשה ומאז שנים רבות לא רוצה עוד הריון

19/04/2010 | 07:30 | מאת: צביה רן

את ההודעה הזאת, אני מזמינה אותך להתקשר אלי, ללא כל התחייבות. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה