חלבון עוברי ושקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/01/2010 | 16:12 | מאת: ליאת

פרופסור יובל ירון שלום רב, האם בדיקות חלבון עוברי ושקיפות עורפית מראות בוודאות שאין תסמונת דאון או כל בעיה אחרת? אני בחרדה שמא למרות שהבדיקות הראו תקינות, בכל זאת תהיה איזו תסמונת. נ.ב אצלי ואצל בעלי במשפחות מעולם לא היתה תסמונת או כל בעיה אחרת. אני חייבת להיות רגועה כי זה ממש מכניס אותי ללחץ. תודה

19/01/2010 | 08:23 | מאת: צביה רן

שלום ליאת, הפורום הרפואי הוא מקום אחר, אך מאחר שכבר הגעת הנה, אני רוצה לשאול אותך: מה את מצפה שהרופא יאמר לך אם הבדיקות תקינות? אין לו דרך יותר טובה לאבחן. לדעתי, כדאי שתיפגשי עם איש מקצוע שיטפל בחרדה ובדאגה שלך, כדי שתוכלי לעבור את ההריון ביתר קלות. כל טוב ובהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה