חרדה אמיתית

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/10/2009 | 00:57 | מאת: אני 06

שלום, האם יש לי זכות לבקש ניתוח קיסרי עקב חרדות שיש לי.אני הייתי מכורה לכדורים נגד חרדות כי אני אדם כזה.וכרגע אני בהריון וכולי רועדת ולא נרדמת ואין לי תמיכה מבעלי בנוסף. האם דולה יכולה ממש ממש לתמוך ולעזור? תודה

18/10/2009 | 08:08 | מאת: צביה רן

שלום לך. אלך לחלק הקל. דולה יכולה מאד לעזור ואם תרצי, אשמח להמליץ, אם את גרה באזור המרכז. יש לך זכות לבקש ניתוח קיסרי, אך תזכרי שזו התערבות כירורגית, וגם ברגע האחרון את היא שמחליטה, ולפעמים זה מאד מלחיץ שהרופא מטיל עליך את האחריות. אני מציעה לך לעבור טיפול קוגניטיבי גם עכשיו בהריון, אשמח לייעץ לך במייל פרטי או בטלפון. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה