ניתוח חרום

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

23/09/2009 | 20:00 | מאת: מפחדת

הלידה הראשונה שלי היתה בניתוח קיסרי לבקשתי. היה תאריך, לא היו סיבוכים, חשתי רגועה ומאושרת. וגם ההחלמה היתה מהירה מאוד. כעת בהריון עם תאומים, המון שיבושים בהריון, ידרש ניתוח קייסרי מסיבות שונות, אך כנראה שלא אגיע לתאריך המתוכנן אלא יוצר מצב חרום קודם לכן, שיאלץ ניתוח מיידי. בעלי רגוע... אך אני פשוט לא מפסיקה לפחד. איך מתגברים?

24/09/2009 | 07:00 | מאת: צביה רן

ראשית כל, לוקחים נשימה עמוקה. איזה קטע הכי מלחיץ אותך בסיטואציה הזאת? ניתוח כבר עברת ואת יודעת שזה יכול לעבור בסדר, נכון? אז נסי לחשוב או להרגיש מה באמת יש שם. אשמח לדבר אתך. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה