מודאגת

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/09/2009 | 08:31 | מאת: יפעת

שלום-בת 41 בעברי 2 לידות בניתוחים קיסריים ו2 הפלות בשבוע 15 ו20 בגלל בלט קרומים שכנראה נוצר בגלל צואר רחם פתוח מעט. אחרי כמה נסיונות להרות בצורה ספונטנית החלטתי על הפרייה חוץ גופית שהצליחה בפעם הראשונה. עכשיו אני בהריון בשבוע 6. את כל הטיפולים עברתי באופן פרטי אצל רופא מאוד נחשב באזור המרכז. לנוכח עברי העשיר מעקב ההריון הנוכחי יהיה די אינטנסיבי (הריון בסיכון גבוה) עם כל רצוני לשמור על ההריון אני כנראה לא אעמוד בתשלומים הגבוהים שגובה הרופא הפרטי אצלו טופלתי עד עתה (כ1000 ש"ח לביקורת שאמורה להיות מאוד צפופה-לא כל חודש כנהוג בהריון רגיל) שאלתי היא-האם אוכל לקבל המלצה על מרפאה או רופא שעובד עם קופ"ח מכבי מישהו מנוסה שיוכל לתת מענה למצבי. לתגובתכם אודה

08/09/2009 | 22:49 | מאת: צביה רן

יפעת, עניתי לך בפורום הריון ולידה תמיכה. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה