אין דופק

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/08/2009 | 07:27 | מאת: אובדת עצות

שלום לכם אני אחרי תרומת ביצית, ואם סופרים את השבועות מיום השאיבה אז אני בשבוע 7+4 הייתי השבוע פעמיים באולטרבסאונד, ובפעמיים האלו לא נצפה דופק. יש שק הריון ועובר המתאים לשבוע שישי, ולפי מה שהרופא אמר הוא לא מתפתח. בעלי ואני אובדי עצות ובלחץ, זומנתי לאולטרהסאונד נוסף ביום ראשון. מה דעתכם האם יש סיכוי שהכל בסדר, או שאנחנו צריכים להספיד.האם ללכת לעשות אולטראסאונד במקום נוסף ולשמוע חוות דעת נוספת? תודה מראש

22/08/2009 | 19:40 | מאת: צביה רן

אשה יקרה, צר לי על מה שעובר עליך. איך אפשר לחוות דעה? במקרה שלך רק הרופא שלך יכול לייעץ לך. אני יכולה רק לשלוח לך מכאן חיבוק חם ומעודד ולקוות שהדברים יסתדרו, ואם לא הפעם, אז בפעם הבאה. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה