פחד מהפלה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

28/07/2009 | 10:21 | מאת: מזלי

שלום אני בת 37 יש לי שני ילדים מהריונות ספונטיים. זה שנתיים בעלי ואני מנסים להביא לעולם יש שלישי. לפני כשנה עברתי הפלה טבעית ראשונה ולפני כשלושה חודשים (לאחר 10 חודשים של ניסיונות) הפלתי שוב. שתי ההפלות היו בשבועות ראשונים - הפלות טבעיות. אני מאוד חוששת מהפלה שלישית. כל כאב מקפיץ אותי ואני דואגת כל הזמן. אני לא יודעת איך להירגע ואיך אפשר למנוע הפלה נוספת. תודה על העזרה.

28/07/2009 | 18:26 | מאת: צביה רן

שלום מזלי, צר לי לשמוע על אובדנך. אני מאד ממליצה לעשות בדיקות כדי לבדוק את רמת ההורמונים ולראות מה מצבם. כמו כן הייתי ממליצה על רפואה סינית או רפלקסולוגיה הן בשביל להחזיר את הגוף והן כדי להרגע. כמו כן אפשר להיעזר במטפל בפרחי באך או כל טכניקה אחרת כדי להפיג במקצת את הדאגות. בהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה