ניתוח קייסרי פשוט תענוג ,המצאת המאה!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/06/2009 | 20:37 | מאת: ש.כ

ילדתי לפני שבועיים עקב מצג עכוז בניתוח קייסרי בן !רציתי לציין שיומייים לאחר הניתוח הרגשתי פשוט ניפלא ,קפצתי כמו נמרה ממיטת ביה"ח ,התקלחתי באופן עצמאי ואפילו סידרתי את המצעים והתאפרתי כאילו חזרתי מטיול שנתי בתיכון ...מייד לאחר השיחרור מביה"ח כאשר הגעתי הביתה כבר ניקיתי ,שאבתי עשיתי כביסות ובישלתי חופשי,הפלא ופלא הכל סתם הפחדות הכאב של החתך כל כך שולי! לעומת הלידה הראשונה שהיתה רגילה אך מביכה וכואבת פי כמה עם כל חתך החיץ הזה שגרם לי לאי נוחות במשך 9 שנים רצופות!!!

15/06/2009 | 08:49 | מאת: צביה רן

אשריך שהיה לך מזל גדול. יש לזכור שניתוח הוא ניתוח, ולכן, כמו ניתוח אחר, יש בו סיכונים, ולא מעט שאני פגשתי. דרך אגב, אני מכירה יולדת שילדה לפני פחות מחודש תינוקת בלידה עכוז בלידה רגילה!!! צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9265129

11/08/2009 | 11:48 | מאת: שרה

איזה כיף לשמוע! תודה שחלקת! הבאת איתך רופא פרטי? איפה ילדת?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה