לא מחוסנת לCMV

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/05/2009 | 20:48 | מאת: ענת

היי אני רק בהתחלה ממש- שבוע 6, עוד לפני בדיקת אולראסאונד בכלל, וכבר בחרדות... שלא יראו שק הריון, שלא יהיה דופק בנוסף להכל קיבלתי תוצאות בדיקת דם וראיתי שאין לי נוגדנים לCMV זה כבר ממש מלחיץ, יש לי אחות עם פיגור שכלי (ללא סממנים תורשתיים-גנטיים) ואני מאד חוששת מעובר פגוע בכל מקרה. ראיתי שגם אם אדבק, אני יוכל לראות עם העובר רק במי שפיר - שזה כבר שלב ממש מתקדם... מה עושים כדי להימנע מהידבקות? ומה עושים כדי להוריד את הלחץ?

26/05/2009 | 07:29 | מאת: צביה רן

ענת, למה להתחיל במחשבות שליליות שיוצרות חרדות. נסי לחשוב: עוד מעט יראו שק הריון וישמעו את הדובק ברור. ובקשר ל-CMV נא להתייעץ עם הרופא. כל טוב ובהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה