ורידים

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/05/2009 | 22:23 | מאת: שחר

שלום לכן איה וצביה אני בשבוע 39 ועדיין אין לי צירים יש לי נפיחות רבה בשפתיים של הפות, אני מבינה מחברות שגם להן היה זאת, שאלו ורידים שהתנפחו כתוצאה מהכובד של העובר יש לציין שזה לא קרה לי בהריון הראשון האם זה יפריע או יחסום את פתח הנרתיק שהעובר צריך לצאת ממנו? האם הם עלולים להיקרע או לדמם? אני נורא מבוהלת

13/05/2009 | 08:00 | מאת: צביה רן

שלום לך שחר, אני לא בטוחה שזה ורידים שמתנפחים. מה שכן, העומס אכן יותר נפיחות, אך, לדעתי המאד לא רפואית-מקצועית, זה לא מפריע בתהליך הלידה. בכל מקרה, עדיף לשאול רופא. כל טוב ולידה קלה ומוצלחת, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה