לידה ובעיות גב

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/04/2009 | 21:44 | מאת: יונית

שלום, אני בשבוע 36 את הליידה הראשונה שלי עברתי טבעית, בלידה זו מעוניינת לקבל אפידורל רק שאני סובלת מבעיות גב תזוזה בחוליה L5 ואת סיכויי לקבל אפידורל אדע רק ביום הלידה רציתי לדעת האם ניתן להתייעץ עם מישהו בנושא קבלת האפידורל וסיכוניו ומנגד שמעתי הרבה ביקורות רעות על פטידין ורציתי לדעת את השפעתו.

18/04/2009 | 06:11 | מאת: צביה רן

שלום יונית, אפשר בוודאי להתייעץ בפורום מקצועי כאן באינטרנט, פורום שיש בו רופא. יחד עם זאת, הייתי ממליצה לך לקחת דולה שעשויה להקל מאד על הלידה. מעולם לא התנסיתי באפידורל, את שלושת ילדי ילדתי בלידות טבעיות, אך זה היה בעידן שאפידורל היה נדיר והאמנתי שאני יכולה ללדת טבעי. כל טוב ובהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה