פחד מלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/04/2009 | 23:21 | מאת: איילה

יש לי איחור כבר שלושה וחצי שבועות ואני מתה מפחד אפילו מ רק לדעת אים אני בהריון או לא לא יודעת מה לעשות אני כל הזמן חושבת על זה ניראה לי מהפחד אני לא נכנסת להריון מה אני יעשה וקניתי ספרים על זה ואני שואלת כל אישה איך זה לידה וכל אחת אומרת משהו אחר אני מאוד מאוד מפחדת עזרי לי

16/04/2009 | 07:08 | מאת: צביה רן

שלום איילה, הפחדים שלך וההימנעות שלך מידיעה מוסיפים לך? ברגע שתהיי בטוחה שאת בהריון, תוכלי ללכת לרופא ולקבל הדרכה לצעדים הבאים? קנית ספרים? מצויין. קראת אותם? זה מאד חשוב. האם את רוצה ילדים? האם את רוצה להכנס להריון? על השאלות האלה את צריכה לתת תשובות. אם את רוצה להרות ורוצה ללדת ובכל זאת מפחדת, כדאי ללכת לטיפול מתאים. אשמח לעזור. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה