חרדה מהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/03/2009 | 18:10 | מאת: רותם32

אני סובלת מחרדות. כל שלב בחיים מפחיד אותי ואני בוכה המון. אני נוטלת פלוטין נראה לי כשהוא לא עובד עלי. יש לי חרדה מהריון. מאז שרופא הנשים שלי הפנה אותנו לטיפול בפוריות בגלל שיש בעיה אצל בעלי כמות הזרע לא מספיקה שוב נכנסתי לחרדה אני פוחדת לא מסוגלת לתפקד תמיד בוכה... עיזרו לי אולי למישהו יש פיתרון ??

28/03/2009 | 22:28 | מאת: צביה רן

שלום רותם, מה כל כך מפחיד? היום הטיפולים יעילים מאד. יחד עם זאת, לפני שאתם מתחילים בטיפולים הורמונליים, הייתי מאד ממליצה לבדוק אפשרות של רפואה סינית, שמלמדת את הגוף (הן של הגבר והן של האשה) לחזור לתפקודים הטובים שלהם באמצעות דיקור, תזונה וצמחי מרפא. כל טוב ובהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה