סף נמוך

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/03/2009 | 12:12 | מאת: יעל

יש לי סף סבל נמוך ואני ממש פוחדת מכאבי הלידה.מה עושים עם אשה שלא מסוגלת לסבול כאב חזק?גם מרגיזה אותי המחשבה שהאשה צריכה לסבול כאלה כאבים והגברים כלום (ולא שהייתי רוצה שיסבלו גם חס וחלילה, זה פשוט נראה לי לא צודק באיזשהו מקום ואולי זאת מחשבה מוזרה )

09/03/2009 | 07:54 | מאת: צביה רן

שלום יעל, תגידי, זה יעזור לך אם תתרגזי שהגברים לא צריכים לסבול את כאבי הלידה? הרי כך היה מעולם, רק נשים ונקבות בעלי החיים יולדות. האם את מתכוונת להתווכח עם הבריאה? יש דרכים להתמודד עם הכאב, ביניהן לידה עם אפידורל. תתפלאי עם מה אנחנו יכולות להתמודד עם אנחנו באות עם ההכנה המתאימה. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה