פחד מזריקת אפידורל

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/01/2009 | 10:44 | מאת: יולדת

אני בהריון שלישי שלי אחרי 2 ניתוחים קיסרים. גם הפעם יהיה ניתוח. אני מאוד חוששת ולחוצה מזריקת האפידורל לפני הניתוח מאד כאב לי בזמן הזריקות הקודמות. שאלתי היא אם יש אפשרות לקבל טשטוש או אלחוש לפני זריקת האפידורל כדי שלא ארגיש אותה או אם קיימת אפשרות להרדמה אחרת (מלאה?)

20/01/2009 | 11:02 | מאת: צביה רן

את השאלה הזאת יש לשאול רופא מרדים. כל טוב ובהצלחה. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה