האם חברתי בהריון?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/11/2008 | 14:16 | מאת: רמי

חברתי לוקחת גלולות נגד הריון כבר כחודשיים. לפני כשבוע קיימנו יחסי מין, בשבוע שהיא לא אמורה לקחת את הגלולות בחודש. והמחזור מאחר, היא עדיין לא קיבלה אותו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אשמח לקבל תשובה במהרה, רמי.

20/11/2008 | 18:35 | מאת: צביה רן

שלום רמי, הסיבה כרגע לא חשובה. חשוב אם היא בהריון או לא. בעיקרון לא אמורה להיות, אבל גם גלולות הן לא 100% בטוחות. אז כדי לבטל את הספקות, אני מציעה שמחר, עם שתן ראשון של הבוקר היא תעשה בדיקת הריון ביתית (אפשר לקנות ערכה בכל סופר/ניו פארם, או לחילופין, לעשות מחר בבוקר בדיקת דם להריון, שהיא המהימנה ביותר. אם היא לא בהריון ועדיין לא מקבלת מחזור, רצוי שתיבדק אצל רופא נשים. מצד שני, רצוי מאד לשים לב אם היא בלחץ בזמן האחרון, מה שבהחלט יכולה להיות סיבה לאי קבלת מחזור. בהצלחה. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696

20/11/2008 | 23:01 | מאת: רמי

תודה רבה לך צביה, נדבוק זאת הישר בבוקר. כן היא ממש בלחץ בזמן האחרון בגלל תקופת מבחנים במכללה. לחץ יכול לגרום לאי קבלת מחזור או איחורו? תודה עוד הפעם, רמי.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה