פחד מקיסרי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/10/2008 | 21:36 | מאת: לילי

אני בהריון תאומים. והבנתי שהסבירות לקיסרי קיימת בהחלט. 2 לידות קודמות ילדתי ב"ה לידות רגילות וטבעיות. אני מאוד חוששת מניתוח קיסרי. אשמח לקבל מידע על מה ואיך ומתי מתבצע ניתוח קיסרי. תודה.

27/10/2008 | 23:04 | מאת: צביה רן

לילי, האם התייעצת עם הרופא המטפל שלך? השמועות האלה לא תמיד טובות בשביל נשים הרות. יש הרבה הריונות של תאומים שמסתיימים בלידה רגילה לחלוטין. הנסיבות לניתוח קיסרי הן רפואיות, בדרך כלל: אם זה הריון בסיכון, סיבוכים בהריון או בתהליך הלידה. אני מכירה לפחות 2 מקרים, אם לא יותר של לידת תיאומים רגילה בתום תשעה חודשי הריון, עם תינוקות של למעלה מ-3 ק"ג כל אחד. אני ממליצה על שיחה מעמיקה עם הרופא שלך. מאחלת לך כל טוב בהמשך ההריון. צביה רן - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה