דואגת עם בחילות קשות וכאב ראש שלא עובר

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

26/10/2008 | 20:30 | מאת: רעות

אני בת 27, עם שחלות פוליציסטיות. בחודשים האחרונים אנחנו מנסים להכנס להריון. המחזור שלי מגיע בממוצע כל 32 יום, ולאחרונה אין לי דילוגים על מחזור (כמו שהיו לי בעבר בגלל השחלות) מצבי הבריאותי טוב, ללא שום תופעות נלוות לשחלות פוליציסטיות כמו שהיו פעם (לפני חצי שנה השלתי 12 ק"ג מעליי והתחלתי לאכול מאוד בריא). בשבועיים האחרונים אני ממש סובלת מבחילות וכאב ראש. אני ביום ה-36 והמחזור לא מגיע. לפני מספר ימים היה לי דימום קל אבל הוא לא התפתח למחזור. 3 בדיקות הריון בשבוע האחרון הראו סימן שלילי. האם אלו סימנים להריון מדומה? יש סיכוי להריון אפילו עם הסימנים השליליים? אשמח לתגובות כלשהן בבקשה, אני קצת דאוגה :). תודה על ההקשבה

27/10/2008 | 07:58 | מאת: צביה רן

שלום רעות, אני רואה שטיפלת בעצמך היטב. אכן ירידה במשקל ותזונה נכונה, במיוחד מיעוט בפחמימות וסוכרים, למיטב ידיעתי מאד עוזרת. האם את מקבלת טיפול הורמונלי כלשהו כדי להרות או שאתם מנסים טבעי? האם נבדקת ע"י רופא, כי אולי התחושות שלך לא קשורות להריון ואולי את כל כך מצפה לו שאת מייצרת את התחושות האלו? האם את סובלת מנזלת כרונית או סינוסיטיס שעלולים לגרום לכאבי ראש חזקים? על תופעות רפואיות אחרות תצטרכי להתייעץ עם רופא. לגבי כניסה להריון אני מאד ממליצה להיעזר ברפואה אלטרנטיבית כמו רפלקסולוגיה או רפואה סינית, לפני שתתחילי טיפול הורמונלי. מאחלת לך בריאות טובה, צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה