לאיה - אשמח אם תיקראי להודעה זו

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/08/2008 | 16:24 | מאת: יעלי

לאיה. זהו הריוני השני. הראשון היה לפני כתשע שנים, ילדתי אז בת מקסימה. כל ההיריון לווה בפחד עצום מהלידה והדאגה האם הכל יעבור בשלום והתינוקת תצא לאוויר העולם בריאה ושלמה. עד כדי כך ששלוש פעמים הגעתי למיון יולדות עם צירים וכל פעם הם נפסקו רק בגלל החרדה העצומה שלי מהלידה עצמה. 9 שנים לא רציתי לשמוע על היריון ודאגתי לקחת גלולות למניעת היריון. בסוף בעלי שיכנע אותי להיכנס להיריון על מנת שבתי לא תישאר בת יחידה. עכשיו אני בסוף היריוני השני. עוד בת עומדת להיוולד לי בעזרת השם, בזמן המאוד קרוב... אני מלאה בפחדים במשך כל ההיריון הזה. דואגת האם הכל יעבור בשלום, ואף לקחתי רופא פרטי לליווי ההיריון. יש לציין שאני בת 40 שזה גיל לא צעיר במיוחד לעבור היריון ולידה. כשקראתי את הכתבה בעיתון נשמתי לרווחה. סופסוף הרגשתי לא לבד. שאני לא היחידה שהיסטרית מהיריון ולידה. תמיד חשבתי שאני לבד עם המועקה הזו. אף לילה כמעט לא ישנה מרוב דאגות וחששות. אשמח אם תתני לי מילה טובה או תלמדי אותי איך להירגע לפני הלידה הקרובה (אני באמצע חודש תשיעי כרגע). את פשוט מלאך עם הפורום הזה. שלך יעל. נ.ב. הכתבה באמת היתה מיוחדת וריגשה אותי מאוד.

25/08/2008 | 16:38 | מאת: צביה רן

איה נכנסת הנה מעט מאד. את מוזמנת לדבר אתי בטלפון. כל טוב. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה