חשש מהפלה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/07/2008 | 22:55 | מאת: איילה

היו לי 5 הריונות מתוכן 3 הפלות טיבעיות שאינן רצופות. ההפלה האחרונה לאחר טיפול באיקוקלומין ,אני מאוד חוששת מהפלות חוזרות נוספות ומאוד רוצה לדעת האם יש דרך לברר מהי הסיבה להפלות. התשובה שקיבלתי עד עתה מהרופאים היתה שהפלות זה דבר מאוד נפוץ ואין ממש דרך למנוע זאת אנא עיזרי לי למצוא דרך להבין למה אני מפילה

13/07/2008 | 10:49 | מאת: צביה רן

שלום איילה, הפורום שלנו הוא פורום תמיכה והשאלות אכן צריכות להישאל אצל רופא. יחד עם זאת, האם עשו לך פעם בדיקת קרישיות? אם לרפואה הקונבנציונאלית אין מה להציע לך, הייתי ממליצה לך להיעזר ברפואה סינית או אחרת, אצל מי שיש לו ידע גם בגניקולוגיה. אשמח לעזור ביעוץ. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה