לא ישנה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/07/2008 | 23:20 | מאת: קארין

אני בהריון שלישי הראשון היה לפני 6 שנים ספנטאני לא ממש הייתי בחרדה לא ידעתי למה לצפות. הריון שני ילדתי לפני חצי שנה, ציפיתי לו מאוד אחרי שנים של טיפולים הפחד לא דיבר אליי רציתי רק ללדת ולהיות שוב אמא, ילדתי בקיסרי שני. עכשין לאחר חצי שנה אני שוב בהריון ספונטאני בחודש שלישי ואני נמצאת בחרדה גדולה מהניתוח, חושבת ומשחזרת את רגעי הניתוח את הרגשות הריחות ההרגשה וחיה את זה כל פעם מחדש. אני עסוקה בפחד ובחשש כמובן דואגת יש לי תינוקת בבית ועוד ילדה שצריכה אותי. מה לעשות??? למי לפנות??? מה ירגיע אותי??? דיברתי על כך עם הרופא שלי ולטענתו בגלל שאני יודעת למה לצפות אני לא צריכה לפחד ולהפך עברתי דרך כל כך לא פשוטה בהריון השני כך שאני צריכה כבר להיות רגועה אבל בפועל זה ממש להפך. לא ישנה בלילה מלחץ. מה לעשות????

10/07/2008 | 06:34 | מאת: צביה רן

שלום קארין, הפחדים שלך מובנים בהחלט. קצת קשה לומר למישהו "אל תפחד", אני מעדיפה לומר, בואי נראה איך מתגברים על הפחד. אני מבינה את הדאגה הרבה שלך ואני חושבת שבאמת כדאי לקבל תמיכה רגשית בתקופה זו. בדקי אם את יכולה לקבל עזרה דרך קופת החולים שלך, ואם לא - מומלץ לעשות זאת באופן פרטי, כדי שתחזרי לתפקד ולישון כמו שצריך. אשמח לעזור לך. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה