ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/06/2008 | 18:02 | מאת: שרון

אני בשבוע 36+4 הריון רביעי. עברתי 3 לידות כואבות ממושכות וטראומטיות, אמנם לא בניתוח אלא לידה רגילה אך כל אחת מהן היתה קשה מאוד. אני מעוניינת ומאוד מאוד רטצה לעבור לידה נוכחית בניתוח קיסרי מתוך בחירה רציתי לדעת באיזה בית חולים המדיניות היא כזו המאפשרת ליולדת לבחור לבצע ניתוח קיסרי (כלומר במצבי). פניתי לבית חולים בלינסון (היום היה לךי תור לטרום ניתוח) ולא מאפשרים לי . אני מאוד לחוצה ומאוד רוצה ניתוח. אודה על תשובה מהירה

11/06/2008 | 22:52 | מאת: צביה רן

שרון, עניתי לך בפורום הריון ולידה - תמיכה. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה