הירדמות ירכיים

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/06/2008 | 08:50 | מאת: שרית

שלום אני כבר בשבוע 31+ 4 וכבר כה ימים שירך שמאל ממש רדומה לי כאילו לא מגיע לשם חמצן בכלל כשאני יושבת המצב משתפר עדיין המקום קר מחוסר זרימת דם אבל יותר נורמלי אבל כשאני הולכת אפילו דקה הירך ממש נרדמת ואני יכולה ממש להרביץ באיזור ולא להרגיש כלום. הרופא שלי אמר שכנראה הרחם יושב על שריר או עצב שאחראים זגורמים לזה, האם זו תופעה מוכרת, אפילו באיזורים אחרים? האם יש משהו שניתן לעשות? אשמח לשמוע.תודה. שרית

08/06/2008 | 15:50 | מאת: צביה רן

הי שרית, תופעות כאלה בהחלט מוכרות. אני רק יכולה להמליץ לך על טיפול שיאצו, אחד הבודדים שמותר לעשות בהריון. תרגישי טוב, צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה