אפידורל

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/04/2008 | 09:39 | מאת: דלית

בלידה הראשונה הרופא המרדים דקר אותי לפחות שלש פעמים בין החוליות עד שהצליח עם האפידורל. מאז אני בטראומה מהענין. אני עכשיו בהריון שני, הלידה מתקרבת ואני בחרדה עצומה. קשה לי לוותר על האפידורל ומצד שני לא רוצה לעבור שוב את הנסיונות הכושלות של אותו רופא מרדים שעדיין עובד באותו בי"ח. האם מותר לי לבקש שיבוא מרדים אחר?

17/04/2008 | 18:37 | מאת: צביה רן

ראשית, את צריכה להפריד בין הלידה שהיתה לבין זו הקרבה. מה שהיה לא בהכרח יהיה. יכול להיות שיהיה מרדים מצויין שיצליח בפעם הראשונה. אני עשיתי עבודה מאד יפה עם יולדת שהלידה הראשונה שלה היתה עם ניתוח קיסרי שהסתבך והיתה בטוחה שהלידה השניה גם תהיה כזאת. לאחר שתי פגישות שלנו היא אפילו היתה מוכנה ללכת ללידה רגילה, רק שגם הלידה השניה הצריכה התערבות ניתוחית, אך הפעם זו היתה חוויה מתקנת. אפשרות שניה, ללכת ללידה עם דולה. אשמח להמליץ. כל טוב וחג שמח, צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369

18/04/2008 | 21:22 | מאת: לדלית

דלית, תנסי להיות אופטימית ! קחי בחשבון שיש סיכוי סביר שלא תיפלי לאותו המרדים שוב.. וגם אם כן , יתכן שבינתיים הוא רכש נסיון נוסף והפעם זה יהיה אחרת, טוב יותר. וגם - לדעתי, זכותך לבקש שרופא אחר יטפל בך, והגיוני שאם יוכלו, אם יהיה רופא אחר פנוי באותה משמרת , יתחשבו בבקשתך אם תספרי מה קרה בפעם הקודמת, בעדינות ובלי לפגוע. לידה קלה, וחג שמח

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה