שמישהו יענה לי בדחיפות...

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/02/2008 | 08:35 | מאת: אלונה

אני התחלתי אתמול שבוע 41 והבוקר שהלכתי לשירותים ראיתי על הנייר הפרשות חומות כמו בתחילת מחזור. האם זה מרמז על תחילת לידה או שאני יכולה להיות רגועה?

20/02/2008 | 11:02 | מאת: צביה רן

סביר להניח שזה הפקק הרירי והלידה אכן מתקרבת. אין לך מה להיבהל. שימי לב אם מתפתחים צירים או יש ירידת מים. שימי לב לתדירות הצירים. בינתיים הכיני מה שאת צריכה לקראת הלידה, עדכני את בן זוגך שיהיה בהכון. והיתר... שתהיה לידה מוצלחת. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה