קלקסן ואפידורל

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

13/02/2008 | 14:45 | מאת: נורית

היי, אני בשבוע 34+ והתחלתי לפני יומיים קלקסן בגלל קרישיות יתר הפחד הראשוני שלי היה האם ללדת לידה רגילה או קיסרי אל מאז הקלקסן אני דואגת האם אני יוכל לקבל ספינאלה בחדר ניתוח או שיצטרכו לבצע הרדמה מלאה ואני כל הזמן דואגת לילדים שלי שחס וחלילה לא יקרה לי כלום יש לך מידע שיוכל לעזור לי לראות את הדברים אחרת?

13/02/2008 | 18:53 | מאת: צביה רן

נורית, זו שאלה שרק רופא יוכל לענות עליה. בהצלחה. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה