נושקת לגיל 39 האם להכנס להריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/10/2007 | 21:23 | מאת: כלי

שלום, אני אמא ל3 בנים(14,8,6) חושבת לכיוון הריון (בעלי מנסה לשכנע אותי מזה מס' שנים)מקווה ומיחלת לבת . האם יש "מתכון" לבת? ללא התערבות פולשנית (הפרייה)? והאם הריון בגיל זה מהווה סיכון לעובר? או לי בגילי? יש לי לא מעט חששות לאחר 6 שנים. אשמח לקבל המלצות ותגובות. אני יודעת שאם אני לא יעשה זאת כעת אין סיכון שאני יעשה זאת לאחר גיל 40 . ואני חוששת שאני יצטער למה לא ניסתי שוב להביא בת. תודה

24/10/2007 | 21:50 | מאת: איריס

שלום! בבקשה, רקע כללי מפי רופא = http://forums.nana10.co.il/Article/?ArticleID=170341 דעה אישית - אף אחד לא יכול לחשוב ולהחליט במקומכם. יש המון שיקולים. מצד אחד שלושה ילדים זה יפה מאוד, וכן מובנת הכמיהה שלך לבת. מהבחינה הרפואית, רק רופא בייעוץ אישי יכול לתת לך עצה. מתכונים למין היילוד, יש כאל ה ואחרים, לא נתקלתי בשום מידע לגבי אישור מדעי . אם תקישי בגוגל: בחירת מין העובר בחירת מין היילוד תכנון מין היילוד וכדומה, תגיעי ל "מתכונים" .. בהצלחה בכל החלטה

25/10/2007 | 11:28 | מאת: צביה רן

בנוסף לתשובתה של איריס, תחשבי, מה יקרה אם יוולד עוד בת. האם תשמחו באותה מידה? יכול להיות שרצוי לעשות יעוץ גנטי לפני החלטה על הריון נוסף, במיוחד עם בעלך מבוגר ממך. אחד המתכונים לבת, שאני שמעתי: לקיים יחסים יומיים לפני הביוץ. אין לי אחריות על השיטה. שיהיה לכם בהצלחה בכל דרך שתחליטו. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

20/01/2008 | 14:45 | מאת: איריס

אני עוד מעת בת 39 יש לי כולסטרול 280 יש לי שני ילדים: בן בן 15.5 ועוד בת בת 12.5 היו לי הריונות תקינים ולכן אני שואלת אחרי מספר רב של שנים (12.5 ) שנים אני יכולה להביא ילד לעולם למרות גילי ומצב בריאותי אני גם קצת לחוצה נפשית מסיבה לא ברורה אבקש תשובה במיידי מכיוון שאני יכולה היום לקיים יחסי מין בלי שמירה אם אני לא יכולה מבחינה רפאית אני אשמור

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה