קבוצות תמיכה לנשים שעברו הפלות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/10/2007 | 09:30 | מאת: שלי

שלום רב, אני מעוניינת לפגוש קבוצה של נשים שחוו הפלות בעברן באזור קרוב לביתי, באר שבע. אם אתן יודעות משהו על זה אשמח לשמוע ממכן. שלי

15/10/2007 | 17:57 | מאת: צביה רן

שלום שלי, אולי זה קצת לא אתי, אך בכל זאת אכתוב. הכנסה לאתר של תפוז, יש שם פורום העוסק בנשים לאחר אובדן היריון או משהו דומה, ותכניסי הודעה בנושא. הפורום של תפוז נושא אופי שונה, אופי של קומונה ויכול להיות שתוכלי להכיר או לכנס קבוצה כזאת. בהצלחה. צביה רן מטפלת הוליסטית מסומכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות פרחי באך ורייקי 08-9263369

20/12/2007 | 11:52 | מאת: דבורה

האם אתם יודעים על קבוצות תמיכה לנשים שעברו הפלות בירושלים?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה