לקיחת כדורי לוסטראל 50mg בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/08/2007 | 17:03 | מאת: יפעת

שלום רב, אני סובלת מהתקפי חרדה באופן קבוע ומזה 4 שנים מטופלת בכדור לוסטראל 50 mg. האם ניתן לקחת את הכדור בעת ההריון כדי להוריד לחץ וחרדה? יפעת

27/08/2007 | 21:50 | מאת: צביה רן

רק פסיכיאטר יכול לומר לך איזה כדורים אפשר לקחת גם בהיריון. האם את מקבלת גם טיפול קוגניטיבי בנוסף לכדורים? לדעתי, שיחות מאד חשובות, כדי להבין מה באמת קורה בתוכך ומה גורם לך לחרדות. אחרת התרופות הן כמו אסימונים: אם את לוקחת את נרגעת ואם לא לוקחת לא נרגעת, בעוד שכאשר תביני את מקורות החרדה, תוכלי לשנות את התנהגותך. מאחלת לך כל טוב, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים ובנשים עם חרדות מהיריון ולידה באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה