מחשבות שליליות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

29/07/2007 | 11:02 | מאת: ליהי

שלום, ברצוני לשאול האם מחשבות שליליות ופחדים יכולים לעבור בהנקה לתינוק? האם זה משהו שקורה לאחר לידה? תודה ליהי

30/07/2007 | 07:44 | מאת: צביה רן

שלום ליהי, מחשבות ופחדים לא יכולים לעבור בהנקה. יחד עם זאת חוסר הרוגע יש האמא בהחלט יכול להשפיע על התינוק. הייתי ממליצה לך מאד קודם כל לכתוב את הפחדים והמחשבות שלך, ולהתבונן בהם היטב, לנסות להבין מאין הם באים. בנוסף, אם הם באמת מעיקים, לפנות לטיפול אצל איש מקצוע. אשמח לעזור בבחירת מטפל. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות ויולדות עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה