חרדה בעקבות הריון לא מתוכנן בגיל 40+

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

26/07/2007 | 18:32 | מאת: סופית

אני בת 40+ והבוקר גילתי כי אני בהריון , על פי בדיקת הריון שרכשתי בקניון, יש בי מלא מלא חרדות, איך אתמודד עם כל המצב החדש יש לציין כי הילד הצעיר בן 9 , לא תיכננתי הריון חשבתי שאני כבר לא ממש פורייה, ופתאום מזה בא מה יהיה איך אתמודד בגליל האם יש כאן משהי בהריון בסביבות גיל 40+ מחכה לתגובות תודה סופית

27/07/2007 | 23:17 | מאת: איה

ותחשבי היטב בתוך תוכך מה את חשה כלפי ההריון? נכון ההפתעה גמורה ולא ציפית אבל עכשיו שאת יודעת שזה קרה ,שלא צריך טיפולי פוריות שיש לך ילד בן 9 אולי בכל זאת בא לך גם תינוק? עוד ילד? את חרדה מהגיל? ממה בדיוק? הריון בגיל הזה דורש מעקב אני מניחה, בדיקת מי שפיר וכד' לראות שהכל תקין אין סיבה שלא תעמדי בזה ,שלא תצליחי להיות אמא טובה ולקבל באהבה תינוק בלי לחץ ,ברוע מה את מרגישה כלפי ההריון כך יהיה לך קל להחליט בהצלחה איה

28/07/2007 | 10:02 | מאת: צביה רן

שלום לך, בהמשך לדברי איה, אני חושבת שאת צריכה לשבת עם עצמך ולבדוק אם את באמת רוצה ילד נוסף. אם את על גבול הכן, שתפי את בן זוגך בהתלבטות, תוך לקיחת כל הגורמים מסביב. היום היריון בשנות הארבעים הוא חזון נפוץ. עם מעקב והדרכה נכונה אפשר בהחלט להגיע ללידה תקינה. זה בינך לבין עצמך ולבין בן זוגך. כל החלטה שתחליטי, שיהיה בהצלחה. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות ובני זוגן עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

01/10/2007 | 02:07 | מאת: Rona

שלום לך כותבת יקרה, אני בת 37. הילד הצעיר שלי גם בן 9. לפני כשנה נכנסתי להריון ובצעתי הפלה יזומה. איזו טעות!!!!!!!!!!!!!!!.היו לי חששות דומות לשלך. היום אני מרגישה הרבה יותר חזקה להתמודד עם עוד הריון. לכל ילד יש את המקום המאוד מיוחד שלו במשפחה. אשמח אם תכתבי לי בפורום. רונה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה