ביוץ

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

23/07/2007 | 22:30 | מאת: שרון...

לצביה רן ואיה שלום רב... אשמח מאוד אם תענו לי על השאלות זה דחוף.... קיימתי יחסים שלושה ימים אחרי הביוץ ומאז אני מרגישה סחרחורות התכווצויות ברחם אבל לא דרסטי,סחרחורות,כאבים בחזה,תאבון מופרז האם כל אלה תופעות להריון עדיין לא קיבלתי ווסת ואין לי איחור פשוט אני רוצה לדעת לפניי תודה מראש שרון.

27/07/2007 | 23:32 | מאת: איה

לא מרגישים סימני הריון ככ מהר ,בטח לא 3 ימים אחרי.... חוץ מזה שאי אפשר לדעת אם נקלט או לא האם היה בטוח ביוץ ועוד..... מקווה שבנתיים הסימנים חלפו, יתכן שהם גם פסיכולוגיים בגלל החשש להריון. הכי חשוב אם הכל בסדר תשמרי על עצמך והשתמשי באמצעי מניעה למנוע לחץ כזה בעתיד תעדכני בהצלחה איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה