חרדות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/06/2007 | 09:24 | מאת: הריון שני

אני באמצע חודש שמיני ואם לילד בן שנתיים וקצת אני במהלך רוב ההריון סובלת מחרדות שונות ומשונות רובן מתמקדות בכך שיקרה משהו לי ואז אני לא אוכל להיות שם בשביל הבכור שלי, או שיקרה משהו חס וחלילה לבני הבכור או לבעלי. כול דבר מלחיץ ומפחיד אותי. אני חייבת לציין שתמיד היו לי חרדות ממוות של קרובים אבל לא בכאלה עוצמות. אני כבר קרובה להשתגע... בעלי יודע על החרדות וגם דיברתי עם חברה הכי טובה שלי אין להם יותר מידי מה להגיד חוץ מזה שהכול יהיה בסדר. לי זה נראה שהחיים כול כך שבירים, ושהכול יכול להיגמר כול רגע עם איזה אסון ואני פשוט מפחדת שהחיים שלי שאני אוהבת כול כך , שבהם כולנו בריאים ומאושרים פתאום יגמרו... האם זה טבעי או מוגזם, אישפוז מיידי או מנוחה המחשבות מטריפות אותי.

25/06/2007 | 18:12 | מאת: צביה רן

תראי, פחדים זה דבר טבעי. פחדים מהידוע, מהלא ידוע. אך ברגע שהראש שלך עסוק בזה כל הזמן, זה כבר פחות טוב. אני מאד ממליצה להיפגש עם איש מקצוע עוד לפני הלידה. את מוזמנת לנסות להתקשר אתי. מאחלת לך המשך היריון בריא ותקין. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה