דיכאון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/06/2007 | 20:21 | מאת: לילך

שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון.. אני אמא לתינוק בן חודשיים וחצי ולאורך כל התקופה הזו אני מרגישה נורא.. שבועיים לאחר הלידה דיברתי עם פסיכולוגית שהרגיעה אותי ואמרה שזה מאוד טבעי להרגיש את התחושות שהרגשתי לאחר הלידה ושאני בסך הכל שבועיים לאחר הלידה וזה בסדר, אבל עכשיו אני כבר חודשיים וחצי לאחר לידה ומרגישה פחות או יותר את אותן תחושות שהרגשתי אז, חוסר שייכות לתינוק, הרגשה שהחיים "נגמרו", "למה עשיתי את זה לעצמי", אני מנסה לחפש את היופי שבכל העניין ומתקשה למצוא אותו, יש לציין שיש לי תנוק באמת מקסים, מתוק אמיתי, אני כן מרגישה אליו, ונהנת לראות איך הוא גדל ומתפתח, אבל אני חוששת מהתחושות שקיימות אצלי אחרי חודשיים וחצי מאז הלידה, אני משתדלת לתפקד בצורה "אימהית" אבל כמעט כל דבר שאני עושה הוא בחוסר חשק האם זה עדיין בסדר להרגיש כפי שאני מרגישה? אין ספק שיש שיפור עצום בתחושות שהרגשתי שבועיים לאחר הלידה, אני שוקלת ללכת לטיפול מקצועי בבקשה עזרו לי תודה

25/06/2007 | 08:22 | מאת: צביה רן

שלום לילך, אכן את עוברת תקופה לא קלה. במיוחד שהיא מתמשכת. אני מאד ממליצה לקבל טיפול מקצועי, וכמה שיותר מהר. את מוזמנת לדבר אתי טלפונית, אם מתאים לך. מאחלת לך החלמה מהירה וגידול נעים של תינוקך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה