סירופ ברזל

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/06/2007 | 16:55 | מאת: שם בדויה

שלום, בעבר המלצת בפורום זה על סירופ שמכיל ברזל בצורה טבעית שאינה גורמת לשום תופעות לוואי. האם תוכלי לתת לי את השם של הסירופ. האם הסירופ יעיל באותה מידה כמו כדורים? שאכן גורמים לי תופעות לוואי שאני מתקשה להסתדר איתם). תודה בדויה.

20/06/2007 | 00:16 | מאת: צביה רן

אינני יודעת מי המליץ לך על סירופ ברזל. בכל מיקרה, סירופ עשוי להיספג ביתר קלות מאשר כדורים. אני ממליצה לך להתייעץ עם הרופא שלך בנושא. ישנם סוגים רבים של כדורי ברזל והשאלה מה מתאים לך. מאחלת לך המשך היריון בריא ותקין. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה