חרדה ופחד מהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/06/2007 | 20:27 | מאת: מאיה

אני בחורה בת 33 נשואה באושר בבסיסי אני חרדתית ולחוצה מעונינית כרגע להיכנס להריון ראשון מאד פוחדת שלא יצליח לי שאני לא אקלט שאצטרך לעבור סדרת בדיקות מלחיצותו ואחר כל בהריון עצמו בדיקות דם שאני לחוצה מאד מהם איך אפשר להירגע אשמל לקבל עצה תודה

15/06/2007 | 01:46 | מאת: צביה רן

שלום מאיה, רק שתדעי שאינך היחידה, יש עוד הרבה כמוך, אך בוודאי שזו אינה נחמה. רצוי מאד להיעזר באיש מקצוע מהתחום הרגשי (פסיכולוג, דמיון מודרך, ביו-פידבק, תמציות באך) כדי להתמודד עם הנושא. אשמח לעזור. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

15/06/2007 | 21:17 | מאת: איה

ראשית תנסי להיות רגועה (קשה להקלט להריון כשלחוצים) אח"כ פשוט תנסי, בלי לחץ, פשוט רק להנות מהביחד עם בעלך ההריון יגיע:-) ממש לא אומר שיקח זמן ולבדיקות יש זמן בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה