אני חייבת להמליץ לכם על דולה מדהימה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/05/2007 | 08:36 | מאת: אמא לשתיים

אני חייבת להמליץ לכם על דולה מדהימה. אם רק הייתי מכירה אותה כבר בלידה הראשונה... הפעם הכל היה אחרת, העידוד, התמיכה, הזירוזים שהיא עשתה. הלידה הייתה באמת אחרת ואפילו בלי חתך. מומלץ! אני מצרפת את כתובת האתר שלה, יש שם פרטים שלה. שמה טל ישראל. www.tal-dola.com

01/06/2007 | 07:08 | מאת: צביה רן

אני שמחה לשמוע שעברת חוויה מתקנת, ובכך את מראה לנשים אחרות שיש דרך טובה להתמודד עם תהליך הלידה. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים בהיריון באמצעות פרחי באך ורייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה