הריון לאחר מחזור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/05/2007 | 01:11 | מאת: שרון

שלום לכן יש לי שאלה ואני אשמח אם תענו לי... אפשר להיכנס להריון לאחר הוסת בידיעה שקיימתי יחסים יום לפני הוסת תודה לכן

01/06/2007 | 07:09 | מאת: צביה רן

בדרך כלל זה לא סביר כיוון שהביוץ מתקיים 14 יום לפני הביוץ. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים (ובני זוגן) עם קשיים רגשיים בהיריון באמצעות פרחי באך ורייקי 08-9263369

01/06/2007 | 14:19 | מאת: איריס

למיטב ידיעתי, אם הדימום אכן היה דימום של ווסת, אז אין אפשרות להיכנס להריון מאותם יחסים שקיימת יום לפני הווסת. אם יש לך ספק אם הדימום אכן היה ווסת, אולי תשאלי רופא ?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה