לאיה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

13/05/2007 | 07:51 | מאת: מאיה

איה בוקר טוב, קראתי שאת חששת מאוד מהלידה הראשונה אבל התגברת על כך וילדת לידה רגילה ותקינה. ורציתי לשאול אותך כיצד עשית זאת. האם הלכת לקורס הכנה ללידה? איזה ידע צברת בנושא, מה הדרכים להקל על הכאב והפחדים מהלידה? האם קיבלת אפידורל? אשמח אם תשתפי אותי, כי אני מלאה חששות ממה שהולך לקרות בעוד 3 חודשים וצריכה להחליט על קורס הכנה ללידה והפחדים והלחצים משגעים אותי. תודה לך!

14/05/2007 | 07:46 | מאת: צביה רן

למאיה, נכון אינני איה. מהיכרותי את איה הסיסמא שלה היא: "ידע הוא כוח", ככל שתדעי ותביני את התהליך תדעי למה לצפות וזה כולל קריאת ספרים בנושא וקורס הכנה ללידה. מה שכן, אם יש לך פחדים כדאי ללכת לשיחות עם איש מקצוע כדי להבין מאין החששות והפחדים שלך נובעים. לפעמים זה מסיפורים או מחוויות קשות של נשים בעקבות לידה, לפעמים זה קשור לקשר שלך עם גופך וכו'. אשמח לעזור בהמשך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

22/05/2007 | 13:41 | מאת: איה

עשיתי הכל כדי ללמוד כמה שיותר על לידה ובכלל להכין את עצמי נפשית ופיסית ללידה הלכתי לקורס הכנה ללידה קראתי על לידות למדתי איך לוחצים, נושמים, איך מתמודדים עם כאב איך נמנעים מחתך (בעזרת עיסוי פירנאום, מאוד פחדתי להחתך) כל מה שהלחיץ אותי והיה בגדר תעלומה למדתי עוד ועוד ידע=כוח!!! כן, קיבלתי אפידורל ממש בסוף הלידה והלידה זכורה לי כחויה מעצימה וטובה היום אני בהריון שני, חודש 7 ומרגישה נפלא אשמח לעזור שיהיה בהצלחה:-) איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה