כאבים בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/01/2005 | 11:21 | מאת: מיטל

למרות שכבר ראיתי רופא לגבי זה לפני חודש בערך רציתי לדעת אם עוד מישהי חשה בכאבים מסוג זה: בעיקר בשכיבה על הגב בזמן התהפכות מצד לצד ישנו כאב חזק וברור באזור האינטימי ממש למטה. למה זה? הרופא כבר בדק לפני חודש ואמר שהכל תקין אבל בכל זאת ממה הכאב נובע? זה ממש מעיר אותי בלילה כשאני מתהפכת... תודה

15/01/2005 | 10:35 | מאת: איה

אני לא רופאה אבל יודעת שעם התקדמות בגיל ההריון יש לחץ על השלפוחית או שהראש מתחיל לרדת למטה ויש לחץ וכאב. ככל שמתקרבים לתאריך הלידה יותר כואב כי העובר יורד למטה לתעלת הלידה ולכן יש לחץ... מציעה לך לשאול גם בפורום הריון ולידה או גניקולוגיה. איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה