OCD

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/05/2007 | 17:55 | מאת: רותם

הנני סובלת מ-OCD כרגע הנני בשבוע 33 ומצויה במחשבות לא הגיוניות ופחדגם מהלידה ובאופן כללי לא מטופלת כרגע בשום תרופה האם אפשר להפחית האת החרדות והמחשבות האובססיביות,אודה לכם על תשובתכם המהירה (בתקופה שלא הייתי בהריון לקחתי את הגלולה רסיטל)

05/05/2007 | 23:54 | מאת: צביה רן

אפשר, לדעתי לטפל באמצעים שונים: פסיכולוגיה, דמיון מודרך, ביו פידבק ופרחי באך. אני מניחה שיש עוד. מכיוון שאת מאד קרובה ללידה היה כדאי להתחיל מיד. אשמח לעזור. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה