דיכאון אחרי לידה מתמשך

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/03/2007 | 19:48 | מאת: אוריה

אני אמא לשני ילדים ואני סובלת מדיכאונות מתמשכים שמלווים בפחדים ומחשבות שבאים והולכים את הילדה השניה ילדתי לפני 3 שנים . כבר הייתי בטיפולים וגם התמיכה שאני מקבלת מבעלי לא משהו אשמח לקבל הנחיות ושמות של מטפלים מומלצים

17/03/2007 | 22:04 | מאת: צביה רן

באיזה איזור בארץ את נמצאת? איזה טיפולים קיבלת ובמשך כמה זמן? צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

18/03/2007 | 21:06 | מאת: oria

ניסיתי טיפול הומופאתי אצל דק' מבאה ויטמינים וכו אך הייתי הולכת עליו פעם בחצי שנה למשך 7 שנים בהתחלה זה עזר לי ולכן היה לי מצב רוח לעוד ילד אני אישה שברירית שלא מקבלת תמיכה גדולה מבעלי למעשה אני מעוד כנועה עכשיו אני הולכת לרופאת משפחה לעשות בדיקות אולי פסיכולוג יכול לעזור לי? אני גרה בבת-ים

19/03/2007 | 07:32 | מאת: צביה רן

אוריה, טיפול של פעם בחצי שנה, לא ממש יעיל. לדעתי את זקוקה גם לטיפול בשיחות. פסיכולוג יכול לעזור, אך יש גם שיטות נוספות. אז מוזמנת ליצור אתי קשר, לפי הפרטים שבתמונה) כדי לעזור לך למצוא מטפל מתאים. כל טוב והרבה בריאות, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

22/03/2007 | 21:08 | מאת: שיבא

AKUO שלום לך, כמה עצוב לי לשמוע שאת בדיכאון אחרי לידה, ולא מצליחה להנות ממש מהאפרוחיות שלך. אני ממליצה לך, קודם כל לקבל את עצמך איך שאת. ועם ה"איכסה" שאופף אותך. זה מה שיש, ולהשלים עם המצב זה תחילת טיפול בעיניי. שנית, את יכולה להיכנס לפורום פסיכיאטריה, בדוקטורס, ולהנות מאנשים איכותיים. אנשים שעניינם זה דכאונות ובעיות נפשיות. שלישית, אני במקומך, כבר אתמול, הייתי הולכת לפסיכיאטר או רופא משפחה שמתמחה במחלות נפש. עליך לדעת, שיש לך ילדים ואולי גם בעל. ודיכאון זה מצב שמעיב על כולם. רביעית, תנסי לקבל עזרה מכל הקרובים אלייך, עזרה של נקיונות, שמירה על הבנות , שיחה איתך וכו. אבל קודם כל, לכי לטיפול. אפילו אצל רופא קופת חולים. אל תזניחי את עצמך, את בעלך ואת הבנות. בעיניי, כל יום הוא אובדן רציני למשפחה שלך. אל תזניחי. מאחלת לך רפואה שלמה וימים טובים של אושר, חיוכים, כייף, איפור, צבע יפה בשיער וכל מה שאת מאחלת לעצמך, אמן והלוואי שיתגשם. שלך שיבא

05/04/2007 | 19:35 | מאת: שלום לך רונית כנסי

שלום לך, אני מטפלת מומחית בהילינג משהת 2000, בוגרת בי"ס רפואה משלימה בתל אביב, אני מקבלת היום בשתי מקומות במקום מרגיע מרהיב תני מתנה ספא לנפש טיפול הילינג יכול לעזור לך לפרטים נוספים צרי עימי קשר 052-3113321 ביי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה