מחשבות קשות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/03/2007 | 08:32 | מאת: דורית

שלום, איך אני נפתרת מהמחשבות האלה שיש לי כל הזמן שאולי משהו לא בסדר עם העובר שלי? אני מרגישה טוב (בלי בחילות אפילו בלי אכילה מוגברת), בדיקות דם תקינות, שקיפות עורפית תקינה, אין משהו שיעיד על בעיה בשלב הזה ( שבוע 14+2 ) בכל זאת אני לא מצליחה להשתחרר מהמחשבות האלה שאולי משהו יתגלה בהמשך או משהו כזה. אני מנסה לשכנע את עצמי שהכל בסדר ולא מצליחה וזה מאוד מפריע לי ברמה היומיומית. תודה על העזרה.

03/03/2007 | 11:06 | מאת: צביה רן

שלום דורית, אני חושבת שחששות לשלום ההריון והעובר הם טבעיים, אך את מדברת על המחשבות שלא מרפות ממך. נסי לשים לב מתי המחשבות האלה מתחילות, האם מרגע שאת מתעוררת עד שאת הולכת לישון, האם גם כשאת עסוקה? אולי כשהמחשבות האלה ממלאות אותך נסי ליזום דברים אחרים: לקרא, לראות טלביזיה, לצאת לצעוד בחוץ. אשמח לעזור בהמשך, אם יש צורך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה