יורדת מהפסים

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

02/03/2007 | 18:42 | מאת: גלי

הי בנות, אני בהריון שני שבוע 38+6, בקושי סוחבת, מרגישה כמו טנק מרכבה, ההורמונים בשיאם, כל יום שאני מגיעה לעבודה כולם שואלים"את עוד פה"? אין לי כבר כח לחכות, נמאס לי מהציפיה כל ערב יש לי לחצים מטורפים, העוברית כל הזמן יורדת ומתמקמת אבל צירים אין. בנתיים הבן שלי בן ה-3 מוציא אותי מהכלים, בד"כ הוא ילד מקסים אבל לאחרונה, כל דבר עושה דווקא, מתנהג לא יפה לסבתות להורים, כל דבר בוכה, מרביץ בגן וכל זה עוד לפני שהקטנה יצאה. מה יהיה אח"כ? אני מרגישה שאני מאבדת שפיות, כל הזמן צורחת עליו ופשוט יורדת מהפסים. איך מתמודדים עם כל הלחץ הזה? אשמח לחיזוקים ועצות. גלי

03/03/2007 | 08:23 | מאת: צביה רן

גלי יקרה, המצב שלך מוכר, חוסר סבלנות, נו כבר שתצא, מתי תצא? איפה בן זוגך בסיפור. ותראי הבן שלך מרגיש את המצב וגם לו קשה. בקשי עזרה כמה שרק אפשר, אוטוטו היא כבר בחוץ. ולגבי הילד, נסי לבלות אתו קצת. נסי לשים את הכעסים שלך בצד ולהתייחס אליו כאל ילד בן שלוש. כל פעם שאת רוצה לצעוק, עצרי רגע, נשמי עמוק, ספרי עד 10 ושאלי את הילד מה קורה אתו? מה עובר עליו? תהיי בטוחה שגם עליו עובר משהו והוא רק בן 3. אני מזמינה אותך ליצור אתי קשר, כל הפרטים בתמונה מצד ימין, אנסה לעזור יותר. מאחלת לך רגיעה ולידה קלה ובקרוב, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה