לצביה רן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/02/2007 | 17:11 | מאת: ימית

אני אשאל אותך בפעם האחרונה כדי להיות רגועה בקשר לקרישת הדם ששאלתי אותך בפעם הקודמת. אני עושה כמעט כל חודש ספירת דם בגלל שההמוגלובין שלי נמוך אז הרופאת נשים שלי רוצה לראות אם הוא עולה כל חודש ואז גם רואים את רמת הקרישה. השאלה שלי היא? אם הרופאת נשים לא מוצאת לנכון להגיד לי שום דבר לגבי זה אז כנראה שאין לי מה לדאוג?

27/02/2007 | 22:26 | מאת: צביה רן

ימית, האם שאלת את הרופאה בקשר לכך או את מצפה ליוזמה שלה. אינני רופאה ואיני יכולה לענות לך על שאלות ספציפיות אלו. אותן את צריכה להפנות לרופאה המטפלת. היא היא אומרת שהכל בסדר - תאמיני לך. בקשר להמוגלובין הנמוך, האם את מקבלת כדורי ברזל ולמרות זאת אינו עולה? אני ממליצה לשאול את הרופאה אולי כדאי להחליף את כדורי הברזל, או לחילופין אם היא מאשרת לכך ויטמין C שמאוד עוזר לספיגה. מאחלת לך המשך היריון בריא ותקין צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה