אי קרישת דם

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/02/2007 | 19:15 | מאת: ימית

שלום לדר צביה אני בהריון ויש לי המון פחדים וחרדות מהלידה. רציתי לשאול האם יש דבר כזה שבזמן הלידה יש בעיית קרישת דם ואז היולדת יכולה לאבד כמויות גדולות של דם האם זה מסוכן ויכול לגרום למוות? או שזה סתם דאגה?

26/02/2007 | 09:13 | מאת: צביה רן

שלום ימית ותודה על העלאתי לתואר דוקטור. אינני רופאה, אני מטפלת הוליסטית, כלומר - גוף נפש. קרישיות יתר מקבלים בשלב מוקדם ולא בשלב הלידה. באיזה רמה הפחדים שלך מפריעים לך? לרוב הנשים יש פחדים מסויימים, שהם הפחדים מהלא-ידוע וזה די טבעי. השאלה עד איזו רמה זה אצלך? האם זה כל הזמן מעסיק אותך? האם יש לך מישהו לשתף אותו? אם הפחדים הם ברמה מאד גבוהה, רצוי לקבל עזרה מקצועית. אשמח לעזור בבחירת מטפל, אם את מרגישה שנחוץ. תוכלי לפנות אלי במייל או במסנג'ר לפי הכתובת: [email protected] צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה