לאיה היקרה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/02/2007 | 08:10 | מאת: לי

קודם כל מגיע לך מזל טוב גדול לרגל ההיריון. רציתי לשאול אותך, האם קיבלת אפידורל בלידה? מה בדיוק ההכנה שעשית לפני הלידה שעזרה לך להתמודד ברגע האמיתי. שבת שלום לי

19/02/2007 | 23:19 | מאת: איה

בהריון הקודם ראשית כמובן עשיתי קורס הכנה ללידה למדתי גם באופן פרטי אצל הדולה שלי איך נושמים, איך לוחצים, איך להתמודד עם צירים, תרגילים על כדור פיזיו ועוד.... כל זה אפשר ללמוד בקורס וגם באתרים באינטרנט יש מידע כן קיבלתי אפידורל די מאוחר כי בהתחלה התמודדתי יופי עם הכאב של הצירים בעזרת הדולה (תומכת לידה שלקחתי) שווה כל שקל לקחת עזרה מקצועית לדעתי, ככה היתי סופר נינוחה ורגועה וגם בעלי המון בהצלחה איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה